header-photo

Dagkamp

Elke schoolvakantie organiseren wij dagkampen voor kinderen en tieners. Wil je een leerzame, gezellige en leuke dag of zelfs meerdere dagen tussen de leukste paarden en pony's? Je gaat twee keer op een dag rijden en nog veel meer andere leuke activiteiten! Het programma is geschikt voor zowel kinderen met rijervaring en zonder rijervaring. Reserveren optijd want vol=vol!


Datums/meer informatie & prijslijst klik op:


Demo video:


Ons aanbod in de (school)vakanties:  
bekijk de planning/datum(s) en tarievenlijst hier
Het ponydagkamp start om 10.00 en eindigt om 16.00 u 

Ochtend programma: We starten om 10.00 uur met een kennismaking. Daarna word er een groepindeling gemaakt op basis van niveau van elke deelnemer. We gaan daarna de ponys  poetsen/verzorgen en opzadelen. De eerste groep zal daarna starten met een les: dressuur, vaardigheid, springen of freestyle (zadelloos rijden met je pony). Aansluitend start de 2e groep. Daarna worden de pony's en paarden afgezadeld en naverzorgd en terug naar buiten of naar stal gebracht onder begeleiding en is het daarna tijd om te lunchen. De lunch zal worden verzorgd tussen 13.00-14.00 uur. Er is dan pauze voor de kinderen en medewerkers. 


Middag programma:
 
Elke dag is er een afwisselend programma waarbij we verschillende activiteiten gaan doen waaronder, voltigeles, diverse spelletjes zoals: ponyvoetbal, wandelen met de pony's, pimp mijn pony, knutselen, paardentaart/cupcake maken met uitleg wat een pony allemaal eet. Het middag programma sluiten we af met wat lekkers! Het pony(dag)kamp eindigt om 16.00 uur.Eten en drinken:
De lunch word afwisselend verzorgd met brood met verschillend beleg, tosties, pannenkoeken, of een patatje. Daarnaast is er de hele dag fruit en limonade aanwezig en krijgen de kinderen in de pauze wat lekkers! Heb jij allergiŽen of een speciaal dieet? geef dit door in het inschrijfformulier zo dat het team van het ponykamp bij Paardencentrum Carolina hier rekening mee kunnen houden.   
 


Informatie voor ouder/verzorger(s): 

De begeleiding:
De dagkampen worden begeleid door enthousiaste begeleider(s). De activiteiten en lessen rond om de paarden en pony's worden begeleid door een gediplomeerde ORUN instructeur met ruime ervaring. Een beetje spannend om op pony(dag)kamp te komen? Dat maakt niets uit! Je ouder/verzorger(s) mogen aan het begin mee om te komen kijken daarna gaan we met de pony's bezig en kunnen je ouders lekker wat voor hun zelf gaan doen! 

Wat moet ik mee nemen naar het dagkamp?
- Rijkleding (rijbroek of legging)
- (rij)laarzen/jodhpurs/chaps
- Cap en bodyprotector.

Voor ruiter(s)/kinderen zonder (rij)spullen:
Een cap en rijlaarzen zijn gratis te leen. Een bodyprotector is voor Ä2,50 te huur (een bodyprotector is voor kinderen onder de 18 jaar verplicht)

 


Terug naar boven