header-photo

Paardencoaching

Je kracht vinden met Paarden

Coaching met behulp van paarden geeft plezier, vertrouwen en brengt jou verder in bewustwordingsgroei en ontwikkeling van je levenskeuzes.

Passie voor Paarden
Een paard is een kudde -en vluchtdier, binnen de kudde is een rangorde, in de kudde loopt de alpha merrie voorop en de alpha hengst loopt achter de kudde. De rangorde is van levensbelang voor de veiligheid van de kudde. Leiderschap en authenticiteit zijn je gereedschap als je contact maakt met dit hooggevoelige  intelligente dier. Een paard leeft volkomen in het hier en nu en reageert heel direct op je lichaamstaal.  Een paard laat je ZIJN wie je werkelijk bent.
 Wat is coaching met paarden?

Paarden spiegelen jou gevoelens, gedachten en handelen. Komen deze overeen met elkaar?

In een kennismaking gesprek bespreek ik met je waar je aan wilt gaan werken met behulp van het paard. Het is mogelijk dat we dit gesprek voeren tijdens het poetsen van het paard.Door middel van oefeningen ga je samen aan het werk met het paard. Dit gebeurt vanaf de grond. Ervaring met paarden is niet nodig. Het paard zal jou handelingen spiegelen en steeds weer jou laten afvragen of jij dit bent. Bewustwordingsgroei en ontwikkeling kan ongedwongen plaatsvinden en oplossingen dienen zich aan. Een paard laat zien of jij de regie neemt over jou beslissingen in je leven. We noemen dit ook wel de ik-kracht. Oefeningen die wij doen met het paard zijn onder meer: jouw wils vraag checken, jouw persoonlijke cirkel onderzoeken en jouw levenslijn lopen.

Jij bent de eigen leider van je leven!
Levensvragen kunnen zijn op gebied van (liefdes)relaties, werk, gezondheid, verlies/rouw, ouderschap etc.

Hoe ziet een coachingsessie eruit? De eerste coaching sessie start met een kennismakingsgesprek waar jouw wils vraag geformuleerd wordt. Vervolgens gaan we een uur aan het werk met het paard, er zijn 3 verschillende paarden die ingezet worden en gezamenlijk maken we een keus welk paard het beste bij jou past.

Teamcoaching: Het is mogelijk om een teamcoaching te krijgen bij ons.

Wie is jou coach? Carola Eppink (moeder van 3 kinderen) is gecertificeerd ORUN paardeninstructeur en HorSense paardencoach. Ik werk met de methode PAS (Paard als Spiegel).Vanaf kind ben ik een paardenmeisje geweest en heeft mijn passie voor paarden uiteindelijk geleid tot een complete manege die ik samen met mijn oudste dochter run. Graag begeleid ik jou met behulp van paarden naar jou keuzes en passies in jouw leven.

Inschrijven voor paardencoaching: Heeft u interesse gerekegen en wilt u een kennismaking neem gerust contact op. 

Video: 8 maard 2013 Nationale vrouwendag kracht terug vinden met paarden.