header-photo

Ponykamp met overnachting

Wil jij lekker buitenrijden veel plezier maken maar ook wat bijleren? Wij organiseren ponykampen met normale groepsgrootes waarbij aandacht is voor elke ruiter. De hele week zijn er leuke en leerzame activiteiten en lessen. Je kunt deelnemen met een pony of paard van ons maar, het is ook mogelijk om je eigen/lease paard of pony mee te nemen naar ons.

We hebben weer een vernieuwd programma voor het ponykamp 2018!


Datums/meer informatie/prijslijst en inschrijven klik op:


Demo video:

 


Leeftijd:
vanaf 8 t/m 15 jaar
Rijervaring is bij het ponykamp met overnachting verplicht.
Kinderen/ruiters zonder enkele rijervaring kunnen deelnemen aan ons dagkamp.


Programma in het klein:
elke dag een nieuw en vol programma!

Naast veel buiten rijden, veel plezier en veel bijleren!
De groepen van de lessen en buitenritten worden ingedeeld op niveau en worden begeleid door een gediplomeerde ORUN instructeur. Paardencentrum Carolina ligt rechtstreeks aan het natuurgebied waar je kunt buiten rijden. Er worden in de week buitenritten verzorgd met onderweg een gezellige picknick. 
Op het ponykamp ben je elke dag veel bezig met de paarden en pony's. Je helpt samen met de groep mee met de verzorging van de paarden en pony's. 

De lessen en activiteiten tijdens het ponykamp
-buitenritten met picknick
-dressuur
-springles
-team springen
-zit en balans les (zonder zadel rijden)
-vaardigheidles en vaardigheidproeven
-voltige & ruiterfit
-freestyle en vrijheidsdressuur.
-longeertraining
-ponyvoetbal & spellen
-crossles bij voldoende ervaring krijg je ook crossles in de crosswei/buitenbaan met een aangelegde waterbak en verschillende cross hindernissen! Mocht je nog niet genoeg ervaring hebben is dit geen probleem en proberen wij het programma voor iedereen leuk en leerzaam te maken.  

Kortom een 
vol programma met veel paardrijden onder deskundige begeleiding. Bij inschrijving ontvang je het voledige programma voor de hele week! 

Het avond programma: word ingevuld met een gezellige filmavond, bosspellen, droping/spooktocht, kampvuur en een bonte avond!


Slapen/overnachting/accommodatie:
Je overnacht in de manege met de hele groep. Alle facilieiten (toiletten/keuken/douche etc.) zijn op de manege aanwezig. Bekijk hier de accommodatie. De ponykamp activiteiten kunnen bij slechte weersomstandigheden altijd doorgaan in de binnenmanege.  

Eten en drinken:
We beginnen de ochtend met een ontbijt. De lunch word afwisselend verzorgd met af en toe tosties of brood met kaas/vleeswaren/zoet, melk/sap/thee. Het diner is een afwisselend menu met elke avond een lekker toetje! Daarnaast is er de hele dag fruit en limonade/ranja aanwezig. Heb jij allergiŽen of een speciaal dieet? geef dit door in het inschrijfformulier zo dat het team van het ponykamp bij Paardencentrum Carolina hier rekening mee kunnen houden.   


Begeleiding:

Er zijn verschillende begeleiders bij het ruiterkamp aanwezig die de ruiters helpen bij de activiteiten. De lessen en buitenritten gaan altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur met veel ervaring op het gebied van recreatie en sport.
 

Ter informatie voor ouder/verzorger(s):
Aankomst/brengen: maandag vanaf 10.00

Vertrek/ophalen: vrijdag middag vanaf 17.00 u
Verdere informatie en paklijst over het ruiterkamp met overnachting ontvang je ruim van te voren per mail voor aanvang van het ruiterkamp. Verdere vragen of onduidelijkheden? stel ze gerust via: carola@paardencentrumcarolina.nl

 

 


Terug naar boven