header-photo

Stage

Wij bieden stagiaires de mogelijkheid om het vak te leren bij Paardencentrum Carolina en wij leren van hen.
Je krijgt de ruimte voor de opdrachten van school en de kans je talenten te ontwikkelen. Heb je affiniteit met paarden en of het trainen van paarden? Vind je het leuk om afwisselend werk te doen en sta je open voor vernieuwde activiteiten. Wil je leren om met klanten en kinderen, administratief werk om te gaan? Ben je bezig met de orun opleiding en moet je hiervoor evaring opdoen met het geven van privé en groepslessen?


We hebben plaats voor enthousiaste studenten die bijvoorbeeld een maatschappelijke of snuffelstage moeten volgen en VMBO, MBO- Dierverzorging/paardenhouderij of sport volgen en een stageplaats (BOL) of een leer-werkplek (BBL) zoeken. Ook HBO-studenten kunnen bij ons terecht.

Paardencentrum Carolina is goed te bereiken met openbaar vervoer daarnaast is er een mogelijkheid tot intern en mee brengen eigen paard bespreekbaar. 


Heb je interesse in een stageplaats bij paardencentrum Carolina, neem dan contact op door middel van een enthousiaste mail te sturen naar: carola@paardencentrumcarolina.nl

Op dit moment lopen er 3 studenten stage bij ons van verschillende opleidingen.