header-photo

Lessen


Wij zijn aangesloten en gekeurd met 4-sterren paardensportaccommodatie door de FNRS (Federatie Nederlandse Ruiter Sport) daarnaast zijn wij gekeurd door stichting veilige paardensport.
Bij ons staat veiligheid, plezier en welzijn voorop bij alle activiteiten en lessen die wij organiseren. 
 
Wij organiseren paard en ponyrijlessen op de leukste paarden & pony's voor kinderen- tieners en volwassenen. Wij bieden voor ruiter(s) die willen beginnen met paard-ponyrijlessen een speciaal starterspakket aan waar de beginselen worden geleerd. Daarnaast hebben wij een speciaal aanbod voor de aller kleinste die graag kennis willen maken met ponyrijden ponyclubkidslessen. Naast onze vaste lessen organiseren wij maandelijks wedstrijden zoals FNRS proevendagen, springcompentities en andere leuke activiteiten.

Onze lessen zijn elke week afwisselend zo krijg je in de reguliere groepslessen de basis dressuur,spring en vaardigheidslessen. Er is veel aandacht voor de houding en zit van de ruiter en er word gekeken naar de wensen en ambitie van de ruiter. Er word (onder begeleiding) aandacht besteed aan het contact met het dier, verzorgen/op en afzadelen. De lessen en activiteiten worden begeleid door een deskundige ORUN instructeur met ervaring op recreatie en wedstrijdniveau. Bij Paardencentrum Carolina vinden wij het belangrijk dat iedereen voldoende aandacht krijgt en daarom hebben wij geen grote les groepen. 


Bij ons kun je je inschrijven voor groeps-buitenritten onder begeleiding van een van onze instructeurs.
Deze ritten kun je laten regristreren in jouw FNRS-ruiterpaspoort!


Wij hebben voor kinderen die graag een kinderfeestje op de manege willen geven een speciaal programma. In de schoolvakantie(s) organiseren wij diverse ponykampen en vakantie arrangementen waar aan je kan deelnemen met eigen pony/paard of een van ons. 

Wij organiseren naast onze pony en paardrijlessen elke schoolvakantie ruiterkampen met overnachting en pony dagkampen.

Wij organiseren ieder jaar een open dag, waarbij je een kijkje kan nemen in de stallen, in de maneges en deel kan nemen aan diverse leuke activiteiten. 
Kortom bij Paardencentrum Carolina is er altijd wat te doen!

Kom gerust langs of bel of mail voor een afspraak bij Paardencentrum Carolina!