header-photo

Lessen volwassenen

Wij geven groeps en privélessen voor volwassenen. De lessen zijn bij ons altijd en elke week afwisselend. Wij werken via de FNRS-KNHS ruiteropleiding, deze opleiding bied vele mogelijkheden tot veilig en onder de juiste begeleiding (leren) paardrijden. 

Privélessen: 
Bij ons is het mogelijk privélessen te volgen op een van onze les paarden.

De privélessen kunnen gegeven worden op het gewenste niveau en de ambities van ruiter/amazone. Het is bij ons ook mogelijk om coachend les te krijgen.

Groepslessen: 
Wij organiseren groepslessen voor elke ambitie en niveau van de ruiter/amazone. Bij de reguliere groepslessen voor volwassenen word er gewerkt met een kwartaal abonnement. Elke week zijn de lessen afwisselend. De groepen voor volwassen lessen worden zo goed mogelijk ingedeeld op het niveau en de ambitie van de ruiter/amazone(s). Wij vinden het belangrijk dat er met plezier, veiligheid en welzijn van paard en ruiter word gelest. 


Het volgen van springlessen is niet verplicht wij hebben ook speciale groepslessen die gericht zijn op dressuur/recreatie.

Paardrijden en angst voor het rijden/paarden:
Door onze gespecialiseerde instructeur(s) is het mogelijk om bij ons speciale lessen te volgen om de angst voor het rijden en of paarden te minimaliseren/verhelpen. Paardrijden en angst hoort bij elkaar en dit zal iedere ruiter op zijn/haar manier ervaren. Bent u geintereseerd in gespecialiseerde lessen? informeer gerust naar onze mogelijkheden. 

Inschrijven voor een proefles? vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.
0611196035 - 0620417913


Verzorging en op/afzadelen: 
De verzoring van het paard is bij ons erg belangrijk. Bij ons (leert) iedereen zelf op en afzadelen en de verzorging rond om het paard. Er is onder lestijd een medewerker aanwezig in de stallen die kan assisteren bij het op en af zadelen.  


Instructie:
De lessen bij Paardencentrum Carolina worden gegeven door gediplomeerde ORUN en FNRS instructeurs op recreatie en wedstrijdniveau. De instructeur kijkt naar de gehele combinatie en bekijkt zijn of haar wensen en ambities. De lessen worden gegeven door ondersteuning van een headset. Door deze instalatie kan de ruiter haar instructeur optimaal verstaan en komen de instructies duidelijk over. 

Informatie en tarieven: